Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

συρραφη








στο κρεβατι που κοιμομαστε και στο κρεβατι που τριβομαστε. που τα μαλλια μου γινονται χαλια και ολο πρεπει να τα λουζω. εριξα παλι το τασακι και τα εκανα ολα χαλια. εχουνε μουδιασει τα δαχτυλα μου απο το κρυο γιατι ανοιξα να αερισω και τωρα δεν μπορω να στριψω. εβγαλα και το γκρι σεντονι και τωρα το κρεβατι εχει μεινει γυμνο. η μπουγαδα μου στεγνωνει και σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα (hacer maletas : φτιαχνω βαλιτσες). οχι θα την φτιαξω λιγο πριν φυγω γιατι δε θελω να τη βλεπω ανοιχτη, ετσι σαν υπενθυμιση. μου τη σπαει. μου τη σπας.

τοσες βραδιες και μια φωτογραφια δε σε εχω παρει ακομα. οι φωτογραφιες χαλανε τη στιγμη. θα το κανω οταν θα κοιμασαι.

κι ερχεσαι και φευγεις και που πας; και λεω τα μισα απο μεσα μου για να μην τα ακουσεις κι εσυ σχεδον τα ακους και σου λεω αυτα που δε ζεις για να μη χασεις τη χρονολογικη συνεχεια λες και προκειται για κατι πολυ σημαντικο, λες και προκειται να τη χασεις, λες και υπαρχει χρονολογικη συνεχεια. ολα ατακτα και ρευστα ερχονται και σκανε στον αερα.

θελω να γινω μικρη και μαλακη και να ακουμπαω πανω σου και να παιρνω το ιδιο σχημα και να χωνομαι σε ολες τις γωνιες σου και να σε κανω κι εσενα μικρο και να σε παιρνω παντου μαζι μου και να σε φυλαω και να σε φιλαω και να σε φυσαω και να σε ακουω που μιλας μαλακα και βαθια και γινομαι κι εγω μαλακη και βαθια.

3 σχόλια: